ŞEHRİVAN HABER - TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü'nün transfer hareketliliği devam ediyor.

Yaz sezonu boyunca hareketli bir süreç geçiren ve ligin en değerli takımını kurma başarısı gösteren Vanspor'da bir yeni transfer daha duyuruludu. Ardı ardına açıklanan transferler kadar kariyerlerinde önemli takımların bulunduğu futbolcuları transfer eden Vanspor FK, Süper Lig'de bulunan bir takımdan daha transfer yaptı.

Son dakika! Amedspor başkanı trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu Son dakika! Amedspor başkanı trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu

VANSPOR FK TRANSFERİ RESMEN DUYURDU

Yeni futbolcusunu; "Hoş geldin Rıdvan Dönmez! Bi xêr hatî Rıdvan Dönmez!" sözleri ile duyuran Vanspor FK, daha önce Konyaspor'da oynayan transferi ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi; "Kulübümüz, Konyaspor’da forma giyen başarılı sol bek Rıdvan Dönmez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Bu transferin camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olmasını diliyoruz."

Image-89

KONYASPOR SÖZLEŞMEYİ İMZALAYIP KİRALIK OLARAK VANSPOR'A GÖNDERDİ

Öte yandan Konyaspor'un ise TFF 2. Lig ekiplerinden Somaspor’da forma giyen 2003 doğumlu sol bek Rıdvan Dönmez'i henüz transfer etmiş ve oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı duyurmuştu. Futbolcunun transferi ile ilgili olarak ise; "Rıdvan Dönmez’in Konyaspor ile yaptığı bu uzun vadeli sözleşme, kulübün genç oyunculara verdiği değeri bir kez daha ortaya koyarken, Rıdvan’ın geçici transferle tecrübe kazanması hedefleniyor. Konyaspor taraftarları, genç yeteneğin yeşil-beyazlı forma altında göstereceği performansı sabırsızlıkla bekliyor." şeklinde ifadelere yer verilmişti.

O transferin üzerinden bir kaç saat geçmeden genç oyuncunun Vanspor'a transferi gerçekleşti. Konyaspor'un genç futbolcunun tecrübe kazanması için bu yönde bir transfer kararı verdiği öğrenildi. Öte yandan genç oyuncu Rıdvan Dönmez'in transferi ile yeni tarnsferler ve kiralıktan dönenler dahil Vanspor'un bu yılki 16'ıncı transferini gerçekleştirdiği bilgisi edinildi.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ