VANSPOR

Vanspor kader maçına çıkacak!

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla eleştirilerin hedefi olan Vanspor, üzerindeki ölü toprağını atmak istiyor.

Abone Ol

ŞEHRİVAN HABER – TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Artı Değer Vanspor FK, bu hafta Arnavutköy Belediye deplasmanına konuk oluyor.

Sezon açılışı öncesi hem yönetimi hem de kadrosuyla yepyeni bir oluşuma giren Vanspor FK, iddialı başladığı sezonda yaşadığı puan kayıplarıyla büyük şok yaşadı. İlk iki haftada 2 galibiyet alarak lige iddialı başlayan sonraki 4 maçta ise puan kaybeden Vanspor FK, deplasmandan puanlarla dönerek yeniden havaya girmek istiyor.

Giresun ve Menemen FK maçlarında beraberlik, Elazığ ve 68 Aksaray’dan da mağlubiyet ile dönen Vanspor FK’da geçtiğimiz hafta takımın başına geçen Ümit Bozkurt ile yeniden bir çıkış heyecanı aranıyor.

Geçen 6 haftalık zaman dilimi içerisinde 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 8’inci sırada yer alan temsilcimiz hızlı bir şekilde ilk 6’da ve play-off hattında yer almak ve 16 puandaki lider 68 Aksaray’dan da kopmamanın hesabını yapıyor.

Alınan mağlubiyetlerin ardından taraftara sağduyu çağrısı yapan yönetim ve başkanın başarının geleceği yönündeki mesajlarına rağmen son birkaç haftadır hareketli bir süreç geçirilirken taraftar alınacak puan ile yeniden takımın bir hava yakalamasını bekliyor.