CANLI İZLE | Yeni Malatyaspor-Amedspor maçı canlı yayını! CANLI İZLE | Yeni Malatyaspor-Amedspor maçı canlı yayını!

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Artı Değer Vanspor FK’da son oynanan Menemen FK maçı sonrası hareketli saatler yaşanmaya başladı. Ligin en kaliteli kadrolardan birini kurup yeni bir yönetim ve yapılanma ile yola çıkan Vanspor FK’da geçtiğimiz haftaki Elazığspor beraberliği sonrası ilk istifa, ilk ayrılık kararı Kulüp Sportif Direktörü Ahmet Bilici ile gerçekleşmişti. Takım Bilici ile yollarını ayırdığını açıklamış fakat taraftarın alınan sonuç ile ilgili eleştirileri sürmüştü. Evindeki ilk maçta taraftarın kadro tercihleri nedeniyle maç içerisinde de istifaya davet ettiği Tahsin Tam ile ilgili tartışmalar ikinci hatfada da devam etti.

Ligde son 3 haftada 2 beraberlik bir mağlubiyet alan takımda 10 kişilik kadroya rağmen rakibe puan veren tercihler bir kez daha tartışılırken Vanspor ile ilgili çarpıcı yorumları ile dikkat çeken Van TV’nin spor yorumcusu ve Şehrivan TV yazarı Fırat Bozkurt’tan flaş bir iddia geldi. Bozkurt, Vanspor’da ayrılığın yakın oludğunu iddia ederek; “Vanspor Tahsin hoca ile yollar ayrılmak üzere. Mesut Bakkal, Taner Taşkın ve Ümiz Bozkurt yeni hoca adayları olarak belirlendi.” Dedi.

BOZKURT, “TERCİHİM ÜMİT BOZKURT” DEMİŞTİ

Öte yandan dün bir paylaşım yapıp değişimin olması gerektiğini önceden ifade eden Bozkurt, kendi tercihini ise şu sözlerle paylaşmıştı; “Ben hiç hoca önermedim hoca konuşmadım ama bakın 1 hafta sonra menemenin çok üstünde bir takım olan Aksaray ile oynayacağız. Bu takıma güven lazım bu takıma tekrar inanç lazım. Gelen üst düzey her hocanın en az 1 ay kredisi olacak kredi isteyecek kimse kendini riske etmez. Bu süreci kendine güvenen ve bu durumu yaşamış bir hoca atlatır.  Ümit Bozkurt bu cendereden çıkacak bir hocadır. 2 sezondada kriz zamanında gelip takımı toparladı ama maddi krizler bitmediği için finali yapamadı. Madem bugün maddi sorun yok o zaman kriz çözen hocaya gidelim. Bu ilk ve son önerim olacak. Dediğim gibi hiç bir şey bitmedi...

Muhabir: ZENÜN YEŞİL