Şenol Güneş'ten Abdullah Avcı açıklaması Şenol Güneş'ten Abdullah Avcı açıklaması

ŞEHRİVAN HABER - Vanspor'un önceki dönem başkanı Ferhat Kıyak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun yeni yönetim şemasında görev aldı.

TFF başkanı Mehmet Ekşioğlu'na rakip olarak aday olan ve yapılan seçimde Türkiye Futbol Federasyonu yeni başkanlığına seçilen İbrahim  Hacıosmanoğlu'nun yeni yönetiminde sürpriz isimler yer aldı.

Bu isimlerden biri Vanspor FK'nin geçtiğimiz hafta görevi yeni başkan Erol Temel'e devreden başkanı Ferhat Kıyak oldu. Ferhat Kıyak, yeni dönemdeki TFF yönetiminde birden fazla görev aldı.

Bu görevleri kişisel sosyal medya hesabında paylaşarak duyuran Kıyak, şu ifadelere yer verdi;

"Futbolda beyaz sayfa olarak çıktığımız yolda Şahsımında Görev Aldığı,TFF Tahkim Kurulu Üyeliği, Ayrıca Doğu ve Günaydoğu kulüpleri TFF Temsilciliklerinden sorumlu başkan danışmanlığı, görevlerim hasebiyle; Bu Göreve layık gören başta kıymetli abim TFF Başkanımız Sayın; İbrahim HACIOSMANOĞLU’na Ve Tüm Görev Alan Yönetim Ekibine Teşekkür ederim. Gerek Ülkemizi,Gerek ilimizi büyük bir onurla,Gururla Temsil edecek olmanın heyecanını yaşatan rabbimede şükür ediyor, Yeni Sürecin Ülkemiz Futbolu Açısındanda Hayırlar Getirmesini diliyorum."

Muhabir: VEYSEL İZGİ