VANSPOR

Vanspor-Elazığspor maçı için TFF'den flaş karar!

TFF Nesine 2.Lig’de zorlu bir deplasman periyodundan geçen Vanspor ilk 3 haftanın ardından 7 puan aldı. Ligin ilk hafta maçını cezası nedeniyle seyircisiz oynayan Vanspor, bu hafta oynanacak olan Elazığspor maçıyla taraftarına kavuşacak. Bu sezon yaptığı birbirinden önemli transferlerle 2.Lig’in en pahalı kadrosunu kuran Vanspor, Pazar günü Elazığspor ile karşılaşacak. Kritik maç öncesi taraftarlarda maçın canlı yayınlanacağı kanalı merak ederken TFF maç ile ilgili flaş bir karar aldı.

Abone Ol

TFF 2.Lig’de yeni sezon yaptığı flaş transferlerle şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Vanspor, ligde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan topladı. Geçtiğimiz hafta oynanan Giresunspor deplasmandan 1 puanla dönen Vanspor Pazar günü taraftarı önünde ligin güçlü ekiplerinde Elazığspor’u konuk edecek. Bu kritik maç öncesi taraftarlarda bu maçın canlı yayınlayacak kanalı merak ederken TFF, Vanspor-Elazığspor maçı ile ilgili flaş bir karar aldı.

VANSPOR-ELAZIĞSPOR MAÇI CANLI YAYINLANACAK MI?

TFF geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Nesine 2.Lig ve 3. Lig’de her hafta birçok maçı kendi YouTube kanalında canlı olarak yayınlıyor. Bu kapsamda TFF’nin bu hafta canlı yayınlayacağı maçlar belli olurken Vanspor-Elazığspor maçını canlı olarak yayınlanacak maçlar arasına almadı

TFF’den yapılan açıklamada; “Nesine 2. Lig ve 3. Lig müsabakaları arasından 21 Eylül ile 29 Eylül tarihleri arasında TFF YouTube kanalı aracılığıyla yayınlanacak olan 6 maç belirlenmiştir.”

Yayınlanacak olan müsabakaların listesi şu şekilde:

21 Eylül 2024 Cumartesi

Nesine 2. Lig Beyaz Grup

Saat 16.00: Kepezspor Futbol A.Ş-Afyonspor Kulübü

22 Eylül Pazar

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup

Saat 19.00: Karaman FK- Arnavutköy Belediyesi FSK

28 Eylül Cumartesi

Nesine 3. Lig 3. Grup

Saat 19.00: Çankaya Spor Kulübü-10 Numara Sportif Efeler 09 FK

29 Eylül Pazar

Nesine 3. Lig 1. Grup

Saat 16.00: Kuşadasıspor-Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş.

Nesine 3. Lig 2. Grup

Saat 15.30: Amasyaspor FK-Tire 2021 FK

Nesine 3. Lig 4. Grup

Saat 19.00: Bergama Sportif Faaliyetler-Niğde Belediye Spor