GÜNCEL

Vanspor Başkanı Feyat Kıyak'tan tüm Van'a mesaj var!

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta play-off yarı final heyecanı dün ilk maçlarla başladı. Play-off yarı fina ilk maçında 1461 Trabzon’a konuk olan Vanspor, sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Tur şansını da bir sonraki maça bırakan Vanspor oynadığı oyunla umut verirken Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, maç sonrası önemli açıklamalarda bulunarak tüm Van’a seslendi.

Abone Ol

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Play-off yarı final ilk maçında 1461 Trabzon’a konuk olan Vanspor, ilk maçtan 2-0 yenik ayrıldı. Tur şansını da bir sonraki maça bırakan Vanspor oynadığı oyunla umut verirken Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Şehri Van’a sözünün olduğu hatırlatan Vanspor Başkanı Feyat Kıyak; "Başaracağız. İlk günkü aşkla son güne kadar mücadalemiz Şehri Van için. Bugün belki olmadı ama kendi sahamızda siz değerli taraftarlarımızın desteği, hemşehrilerimizin tribünlerdeki desteğiyle final oynayacağız. Bu takım bu duruma futbolcu kardeşlerimin emekleri ve mücadeleleriyle geldi. Sizlere dünde inanıyordum, bugünde inandım ve yarında inanacağım."

"Van için mücadeleye davet ediyorum”

Başkan Kıyak; "Şahlanın futbolcu kardeşlerim, şahlanın teknik heyetim şahlanın hemşehrilerim, yarından itibaren kol kola omuz omuza olacağız. Vanlı hemşehrilerimden ricamdır. Bu takımı bağrımıza basalım futbolcu kardeşlerimi kucaklayın ve sarılın bizler onlarla başaracağız. Sizleri hep birlikte omuz omuza şehri Van için mücadeleye davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.