VAN

Vanlı iş insanı Feridun Irak Van’ın ulaşım sorunlarının çözülmemesine tepki!

Van Ticaret Borsası, Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Vanspor eski Başkanı Feridun Irak, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Van’ın ulaşım sorunlarının çözülmemesine tepki gösterdi.

Abone Ol

Son yıllarda pek çok sorunu olan Van’ın en büyük problemlerinin başında ulaşım geliyor. Her geçen gün nüfusu ve araç sayısı artan Van’da buna bağlı olarak trafik sorunu da büyüyor. Kentte yoğun saatlerde trafik adeta kitlenirken, ulaşım sorununun yıllardır içinden çıkılmaz bir hal alması da pes dedirtiyor. Senelerdir dile getirilmesine rağmen yenilenmeyen otogarı, 10 yıldan fazladır bitmeyen Çevre Yolu, son birkaç yıldır büyük bir problem haline gelen uçuş sorunu, turizm için kullanılmayan demir yolu ile Van ulaşımda geriye gidiyor.

İŞ İNSANI IRAK’TAN ULAŞIM SORUNUNUN ÇÖZÜLMEMESİNE TEPKİ!

Kentin ulaşım sorununun çözüme kavuşmaması pek çok kişi tarafından eleştirilirken, bu durumu sık sık dile getirenlerden biri de Vanlı iş insanı Feridun Irak. Irak, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Van’ın ulaşımının çözüm bulmamasını eleştiriyor. Yine sosyal medya hesabından Van ile ilgili paylaşım yapan Irak, Van’da ulaşımda yaşanan sorunlara dikkat çekti.

“BAHTSIZ DİYAR VAN”

Irak paylaşımında, “Otoban var mı? Yok. Çevre yolu var mı? Yok. Havayolu var mı? Uçak yok. Demiryolu var mı? Kesintili. Bahtsız diyar Van” diyerek bu sorunların çözüme kavuşmamasına tepki gösterdi.