Van'ın ve Bölgenin doğal kaynak suyu alanındaki öncüsü Erek Doğal Kaynak Su, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde görev yapan profesörleri fabrikasında ağırlayarak önemli bir etkinliğe imza attı. Etkinlikte, Erek Doğal Kaynak Su Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Yıldız, fabrikanın inovasyon odaklı çalışma felsefesi ve sürdürülebilirlik hedefleri hakkında bir sunum yaptı. Yıldız, yaptığı sunumda hem kaliteyi artırmayı hem de geleceğin uzmanlarını yetiştirmeyi hedefledikleri belirtti.

Van'da 11 şüpheli gözaltına alındı Van'da 11 şüpheli gözaltına alındı

YILDIZ: ŞİRKETİMİZ SÜREKLİ KENDİSİNİ GELİŞTİREN, KALİTESİNİ ARTIRAN VE İNSANLARA SAĞLIKLI SU VERMEK İÇİN ÇABALIYORUZ

Erek doğal Kaynak Su Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Yıldız, “Erek Kaynak Doğal Su bölgemizin şehrimizin nihai tüketiciye ulaşan son 20 yıldaki en önemli markalardan biri oldu. Şirketimiz 20’nci yılını doldurdu. Erek su kendi şehrinden ve bölgesinden çıkan bir marka oldu. 20’nci yılını dolduran şirketimiz sürekli kendisini geliştiren, kalitesini artıran ve insanlara sağlıklı su vermek için çabalıyoruz.

Bugünkü misafirlerimiz Türkiye’nin seçkin üniversitelerinde görev yapan profesörleri ağırladık. Birilerini bizlerin var oluşundan farkında olması sevindirici. Bilimden uzaklaşmamak adına burada bilgilendirmek karşılıklı bilgilerden istifade etmek çok anlamlı. Bu anlamda da kendi işletmemizin kapılarına hocalarımıza açtık. Van sanayisine yön vermek Van sanayisini tanıtmak için emeği geçenlere teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu. 

KURT: VAN ETKİNLİĞİMİZ 5’İNCİ DURAĞI OLDU

Güvence Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Muhasebe Denetim Çalışanlar Platformunda Kurucusu Prof. Dr. Ganite Kurt, “Burada bulunmamızın temel amacı ülkemizin sanayinin gelişimini gözlemlemek. Ziyaret ettiğimiz işletmelerde sorunları tespit edip makale oluşturarak üniversitelerde öğrencilerimize okutmak. Van bizim etkinliğimiz 5’inci durağı oldu. Yaklaşık 50’ye yakın işletme gezdik. Bundan sonra bu faaliyetlere devam edeceğiz. Talep gönderdiğimiz işletmelerde büyük ilgi var. Bugünde Erek Doğal Kaynak Su yönetim kurulu başkanın misafiri olduk. Van’da gezdiğimiz tesislerin hepsinde büyük bir ilgi alaka ile döndük. Yaptığımız tespitlerde işletme sahipleri üniversite ve sanayi işbirliği içerisinde olmaktan son derece mutlular. Üniversite Sanayi işbirliği içerisinde olmaktan son derece mutlular. Van’da 10 farklı tesis gezdik. Ziyaret ettiğimiz tesislerde elde ettiğimiz bilgilerle hem öğrencilerimize eğitim vereceğiz hem de Van sanayisini tanıtacağız.” İfadelerini kullandı.

Editör: Zenün Yeşil