VAN

Van’ın trafik kazası bilançosu belli oldu!

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı Temmuz ayına ilişkin Trafik İstatistik Bülteni’ni açıkladı. İşte Van’ın Temmuz ayı trafik kazası bilançosu…

Abone Ol

Türkiye’de her gün trafik kazaları yaşanıyor. Günümüzün en önemli sorunları arasında yer alan trafik kazaları birçok sebepten dolayı yaşanıyor. Dikkatsiz araç kullanımı çoğu zaman ölümlere ve yaralanmalara sebep oluyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, ölümlere ve yaralanmalara neden olan unsurlar arasında sürücüler ilk sırada yer alırken, sürücüleri yayalar ve araçlar izliyor.

VAN’DA TEMMUZ AYINDA MEYDANA GELEN KAZA SAYISI BELLİ OLDU

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Van’da Temmuz ayında 425 trafik kazası meydana geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Van’da Temmuz ayında ölümlü-yaralanmalı kaza sayısı 199, maddi hasarlı kaza sayısı ise 226 oldu. Açıklanan verilere göre, Temmuz ayında Van’da meydana gelen kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken, 361 kişi kazalarda ise yaralandı.

VAN’DA 7 AY İÇERİSİNDE 2 BİN 326 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ!

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Van’da 7 ay içerisinde 2 bin 326 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalardan bin 30’u ölümlü-yaralanmalı, bin 296’sı ise maddi hasarlı kaza olarak gerçekleşti. Yılın ilk 7 ayında meydana gelen kazalarda 9 kişi hayatını kaybederken, bin 868 kişi ise yaralandı.