GÜNCEL

Van'ın tarihi ve kültür yatırımının sonuna gelindi!

Van Valisi Ozan Balcı ve Vali yardımcısı Musa Göktaş birlikte Eski Tekel binasının yanında yapımı devam eden Bedesten çarşısını inceledi. Van’ın kültür ve turizmine büyük katkı sağlayacak Van’ın yeni çarşısı Bedesten Çarşısında çalışmalarda sona gelindi.

Abone Ol

Eski Tekel binası arkasında yaptırılan Bedesten Çarşısında Van'ın tarihi ve kültürü yaşatılacak. Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve YİKOB tarafında yaptırılan Bedesten Çarşısında çalışmalar da sona gelinirken Van Valisi Ozan Balcı içerisinde Geleneksel Van Mutfağı, Van Kahvehanesi, sosyal donatılar ve oturma alanlarının bulunduğu Bedesten çarşısında incelemelerde bulundu.

Van Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Valimiz Bedesten Çarşısını İnceledi. Valimiz Sn. Ozan Balcı, Vali Yardımcısı Sn. Musa Göktaş ile Eski Tekel binasının yanında yapımı son aşamaya gelen ve açılışa hazırlanan Bedesten Çarşısında incelemelerde bulundu. Valimiz, içerisinde Geleneksel Van Mutfağı, Van Kahvehanesi, sosyal donatılar ve oturma alanlarının bulunduğu Bedesten Çarşısının ilimizin kültür ve turizmine büyük katkı sağlayacağını belirtti.” Denildi.