ŞEHRİVAN HABER - Diyarbakır'da devlet kademesinin iki önemli ismi bugün gerçekleşen bir buluşmada bir araya geldi. En son Diyarbakır'da görev yapıp ardından İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Münir Karaloğlu, geçtiğimiz dönem Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapıp görev süresi dolunca Diyarbakır Valisi olarak atanan Zorluoğlu'nu ziyaret etti.

G W To Fok W I A Aha G X

Narin soruşturmasında flaş gelişme: Arama çalışmalarını engellemek için yangın çıkarmışlar Narin soruşturmasında flaş gelişme: Arama çalışmalarını engellemek için yangın çıkarmışlar

Bir dizi programlar ve görüşmeler için Diyarbakır'a giden Münir Karaloğlu buluşmayı sosyal medya hesabından duyurdu. Karaloğlu'nun X hesabından yapılan açıkalamada Diyarbakır ziyareti ile ilgili olarak; "Diyarbakır Valiliği Kadim şehrimiz Diyarbakır’dayız. Diyarbakır Valimiz Murat Zorluoğlu’na hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, hem de il ve bölgemiz hakkında iştişare ettik." Zorluoğlu görüşmenin ardından ise; "Diyarbakır Valiliği Koordinasyon toplantımızı; Diyarbakır Valisi, AFAD Başkanı, Mülki İdare Amirleri ve ilgili kurum yetkilileri ile gerçekleştirdik. Diyarbakır’ımızın deprem sonrası inşa ve ihyası için tüm gayretlerimizle çalışmalarımıza devam etmekteyiz." sözlerine yer verdi.

Muhabir: ZENÜN YEŞİL