Van'daki iki ilçede planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacağı duyuruldu.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından yapılacak planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, 24 Ağustos 2024 tarihinde bazı mahallelerde enerji kesintileri yaşanacaığı açıklandı.

İşte o duyurular...

Tuşba İlçesi:

  • Tarih ve Saat: 24 Ağustos 2024, 09:00 - 17:00
  • Etkilenen Mahalleler: Bardakçı Mahallesi

Tuşba ilçesine bağlı Bardakçı Mahallesi'nde 09:00 - 17:00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

Gevaş İlçesi:

Van’ın büyük bölümünde yarın elektrikler yok! Van’ın büyük bölümünde yarın elektrikler yok!
  • Tarih ve Saat: 24 Ağustos 2024, 11:00 - 17:00
  • Etkilenen Mahalleler: Gölkaşı Mahallesi, Mülk Mahallesi, Abalı Mahallesi, Aladüz Mahallesi, Atalan Mahallesi, Enginsu Mahallesi, Andaç Mahallesi, Uğurveren Mahallesi, Köşkköy Mahallesi, Dilkaya Mahallesi, Şıhler Mezrası, Hasan Abdal Mezrası, İnelsan Şti, Elityol Şti, Kandaşoğlu Beton, Esin Petrol, Seracılar Bölgesi, Günaylar Petrol ve Esen Petrol civarı.

Gevaş ilçesinde yukarıda belirtilen mahalle ve bölgelerde, 11:00 - 17:00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

Enerji kesintilerinden etkilenen vatandaşların gerekli önlemleri almaları ve çalışmaların tamamlanmasının ardından elektrik hizmetinin yeniden sağlanacağı belirtilmiştir. Öte yandan VEDAŞ, çalışmaların zamanında tamamlanması için gereken tüm önlemlerin alındığını ve kesintilerin minimum düzeyde tutulması için titizlikle çalışıldığını bildirdi.

Muhabir: VEYSEL İZGİ