Vatandaşlara daha konforlu ve ulaşım imkânı sunmak için çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Van ile Bahçesaray arası günde iki sefer olmak üzere otobüs seferlerine başlaycakken sefer saatleri ile otobüs güzergahları da belli oldu. İşte güzergah ve sefer saatleri…

Van Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep üzerine 1 Temmuz'dan itibaren Van-Bahçesaray arasına otobüs seferlerine başlayacak.

Van'da trafik kazası meydana geldi: 1 yaralı Van'da trafik kazası meydana geldi: 1 yaralı

HER GÜN İKİ OTOBÜS SEFERİ

Tüm ilçelere ulaşım imkânı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, son olarak ulaşımında büyük sıkıntıların yaşandığı 110 kilometre uzaklıktaki Bahçesaray ilçesinin ulaşım sorununu gidermek için otobüs seferlerine başlıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne ait 2 otobüs her gün sabah 09.00 ile öğleden sonra 16.00’da Van merkez ve Bahçesaray ilçesi çıkışlı seferler yapacak. Seferler 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle başlayacak.

GÜZERGAH BELLİ OLDU

Öte yandan Başkale, Çavuştepe/Zernek/Hoşap, Abalı/Aladüz, Sağlamtaş/Çakırbey/Çolpan, Gendelova/Çomaklı/Kozluca/Yalnızağaç, Esenpınar/Halkalı/Yaylıyaka, Şahgeldi/Tabanlı/Pirgarip, Gedikbulak/Derebeyi/Bağdaşan/Karaağaç/Ermişler, Karagündüz, Ilıkaynak/Aşağı-Yukarı Gölalan güzergâhlarında sefer yapan kiralık araçların da sözleşmesi sona ererken, söz konusu güzergâhlarda yurttaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla belediyeye ait otobüslerle hizmet verilecek.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ