Van Gölü manzarası eşliğinde Akdamar Kilesi karşısında yapılan konforlu ve huzurlu bir konaklama hizmeti sunan Orient Otel, 18 kişilik ekibiyle Van’a gelecek misafirlerine eşsiz bir konaklama hizmeti sunacak.

“YAPTIĞIMIZ BU TESİSLE BERABER BAŞARIMIZIN HAZZINI YAŞIYORUZ”

Otelin sunduğu olanaklar arasında ücretsiz Wi-Fi, özel otopark, açık yüzme havuzu 24 saat açık resepsiyon gibi hizmetler bulunuyor. Ayrıca otelde spa ve sağlık merkezi, sauna, Türk hamamı ve masaj gibi rahatlama imkânları da mevcut. Orient Oteli Van’a kazandırdıklarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten İşletme sahibi Metin Bağ, Yaptığımız bu tesisle beraber başarımızın hazzını yaşıyoruz dedi.

“BU KİLİSE KARADENİZ’İN HERHANGİ BİR İLİNDE OLSAYDI KARŞISINDA 8 İLA 10 OTEL BULUNURDU”

Orient Otel İşletme sahibi Metin Bağ, “2016 yılında Van’a ilk gelindiğimde bizi hayrete düşüren ilk şey Akdamar Kilisesini önünde bir tane otelin olmamasıydı. Bu Kilise Karadeniz’in herhangi bir ilinde olsaydı karşısında 8 ile 10 otel bulunurdu. Bizde Van için neden bu olmasın dedik ve Ertuğrul kardeşimle beraber otelimizin temelini attık. Otel süreci anlattığım kadar kolay olmadı. Bu tesisi Van’ımıza kazandırdık. Yaptığımız bu tesisle beraber başarımızın hazzını yaşıyoruz. Yöre çocuklarına iş imkânının hazını yaşıyoruz. Çalışanlarımızın tamamı bu topraktan yetişti.” ifadelerini kullandı.

“TÜM ODALAR AKTAMAR ADASI'NI GÖRÜYOR”

Bütün odaların Akdamar Adası'nı görebileceğini belirten Bağ, “Otelimizin en büyük özelliği, bütün odalarından Akdamar Adası'nı görmesidir. Bu özelliğiyle otelimiz yörede ilk ve tek otel olarak hizmet veriyor. Pandemi ile beraber maliyetler beklediğimizin çok üstüne oldu. Bu süreçte zor bir dönemden geçtik. Yapmayı planladığımız birçok şeyi küçültmeye gittik. Dışardan gelen insanların konaklayacağı temiz hijyenik odalarda, sıcak suyla restoranıyla kafeteryasıyla ailesi ile birlikte gelip keyifle tatilini yapabileceği bir otel inşa ettik. Van’ımıza ilçemize hayırlı olsun.”

Van’da büyük operasyon! Milyonlarca liralık telefon ele geçirildi Van’da büyük operasyon! Milyonlarca liralık telefon ele geçirildi

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ-NECMETTİN DURSUN