Narin Güran cinayetinde şüpheli olmayan tek akrabasından kritik karar! Narin Güran cinayetinde şüpheli olmayan tek akrabasından kritik karar!

Kent genelindeki birçok yolda bozukluklar ve eksiklikler yaşanırken, bir taraftan da kent genelinde beton mikserleri nedeniyle yollarda büyük problemler yaşanıyor. Çevre yolu ve büyük araç yolu olmayan devasa araçlar şehrin ana caddelerinde trafik konusunda sorun yaşatırken bir taraftan da beton kalıntılarının yola dökülmesi sebebiyle bir kirlilik yaratıyor. Ciddi maliyetler ve uzun zamanlarla yapılan asfalt yollar, cadde ve sokaklar betonlaşan kalıntılar ile adeta kullanılmaz hale gelirken her gün bir noktada mikserler eliyle yaratılan kirliliğe dair görüntüler paylaşılıyor.

Bu yöndeki kirliliğin her geçen gün arttığı Van’da vatandaşlar özellikle yerel yönetimlere ‘çözüm’ çağrısı yaparken bu kirlilik ile ilgili tedbir alınması gerektiğini paylaşmaya başladı.

Bir vatandaş ise birçok kentte uygulanan beton mikserlerinin kullandığı bir file örneğini paylaşarak Büyükşehir’e benzer tedbirler alınabileceğini söyledi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ