Van Büyükşehir Belediyesi 2024-2025 özel yetenek konservatuvar ve sanat kurs kayıtları başladı. Kayıtlar 15 Eylül'e kadar kurs.van.bel.tr üzerinden online olarak yapılabilecek. Nûda Kültür Merkezi’ndeki konservatuvarda güzel sanatlar lisesi ve üniversitelerin güzel sanatlar fakültesi ve konservatuvarlara giriş sınavları için özel yetenekli çocuk ve gençlere tecrübeli usta öğreticiler tarafından müzik, resim, tiyatro ve halk oyunları branşlarında ücretsiz eğitimler verilecek.

15 branşta ücretsiz eğitim verilecek

Kurslara 15 Eylül Pazar gününe kadar kurs.van.bel.tr üzerinden online olarak kayıt yapılabilecek. Her hangi bir sanat dalından eğitim almak isteyen her yaştan yurttaşlar için ise şan, piyano, viyola, kaval, ney, çello, keman, gitar, bağlama, kopuz, ud, resim, tiyatro, halk oyunları, güzel sanatlara hazırlık gibi 15 branşta yine ücretsiz eğitim verilecek.

Başvuru tarihleri belli oldu

Dengbêj Kazo, farklı bir konsept ile Van'da konser verecek! Dengbêj Kazo, farklı bir konsept ile Van'da konser verecek!

Her yaştan bireyin katılabileceği kurslara 6 Eylül Cuma gününe kadar, özel yetenek kursları için ise 15 Eylül Pazar gününe kadar kurs.van.bel.tr üzerinden online olarak yapılabilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ