VAN

Van’da TOKİ kuraları çekildi! İşte konutların hak sahipleri

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde hak sahipleri belirlenmeye devam ediliyor. TOKİ Sosyal Konut Projesi kapsamında Van Çatak’ta yapılacak 89 adetlik 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri yapılan kura çekilisiyle belirlendi. İşte TOKİ Van Çatak hak sahipleri kura sonuçları...

Abone Ol

Geçtiğimi yıllarda Türkiye’de artan konut talebini karşılama ve dar gelirli ailelerin konut sahibi olmaları için TOKİ tarafından sosyal konut projesi başlatıldı. TOKİ'nin İlk Evim Konut Projesi kapsamında Van Çatak’ta yapılacak 89 dairelik 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.

Van Çatak TOKİ konut projesinde hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi sonuçları canlı yayınında belirlendi.

TOKİ ÇATAK KONUTLARININ HAK SAHİPLERİ BELİRLENDİ

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Van Çatak’ta hayata geçirilecek 89 adetlik 2+1 ve 3+1 tipindeki konutların hak sahipleri NOTER huzurunda belirlendi.

İSİM LİSTESİNİ VİDEOYU İZLEYEREK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Van Çatak TOKİ konut belirleme kura çekiliş sonuçlarının isim listesini öğrenmek için YouTube kanalı canlı yayın videosundan izleyebilirsiniz.

SONUÇLARI E-DEVLETTEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

TOKİ Van Çatak kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı açılırken, kura sonuçları e-devlet üzerinden ve TOKİ resmi web sitesinden görüntülenebilecek. Kura sonuçları E-Devlet TOKİ Başvuru ekranından görülebiliyor.