VAN

Van’da sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi!

Van’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış Van il merkezi ve birçok ilçede etkili oldu. Sağanak yağış sonrası yolar göle dönerken sağanak yağışın etkili olduğu bazı ilçelerde hayatı durma noktasına getirdi. Yağmura hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşarken, sürücüler de trafikte ilerlemek güçlük çekti.

Abone Ol

Van’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış etkisini arttırarak devam ediyor. Sağanak yağmur kentte günlük hayatı olumsuz etkilerken yağış sonrası cadde ve yollar göle döndü. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşarken, sürücüler de trafikte ilerlemek güçlük çekti.

KENT MERKEZİ VE BİRÇOK İLÇEDE ETKİLİ OLDU

Van kent merkezi ve birçok ilçede etkili olan sağanak yağış Erciş ilçesinde etkili oldu. Sabah saatlerinde başlayan yağmur yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kısa süreliğine adeta bardaktan boşalırcasına etkili olan yağmur, hayatı durma noktasına getirdi.

Sağanak yağış sonrası aşırı yağış nedeniyle bazı yollar göle döndü. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşarken, sürücüler de trafikte ilerlemek güçlük çekti.