Van Valisi Ozan Balcı, Kitap Van Projesi Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Kitap Van Projesi ile öğrenciler, kendi ilgi alanlarına uygun kitaplara kolayca ulaşabiliyor ve okuma alışkanlığı kazanıyor. Kitapların öğrencilerin bilgi düzeylerini artırmasının yanı sıra hayal güçlerini geliştirmelerine ve eleştirel düşünme becerilerini güçlendirmelerine de katkı sağlıyor. Bunun gibi birçok öğrenciyi kitapla buluşturan Van Valisi Ozan Balcı, Kitap Van Projesi Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Vali Ozan Balcı ziyaret esnasında açıklama yaptı.

Vali Balcı’nın yaptığı açıklama ise şöyle;

Üniversiteler için 487 milyar liranın üzerinde ödenek ayrıldı! Üniversiteler için 487 milyar liranın üzerinde ödenek ayrıldı!

“PTT kitap projesi tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar Kitap Van Projesi kapsamında http://ptt.gov.tr adresinden kitap isteyen 150 bin öğrencimize 260 bin kitap posta memurlarımız tarafından adreslerine kadar ulaştırıldı. Bu yıl da aynı projemiz devam ediyor. Okullarımızda 1 saat kitap okuma yapılacak ve yıl boyunca 4 büyük kitap okuma yarışması düzenlenecek. En çok kitap okuyan öğrencilerimiz ödüllendirilecek”

Muhabir: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ