Kurban Bayramı öncesi Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için Büyükşehir Belediyesi’nde, İlçe Belediyelerinin de katılımıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Yapılan toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Elif Selçuk İlhan, Meclis Başkan Vekili Tuncer Sağınç, Dem Parti Meclis Grup Eş Sözcüsü Dilgeş Aslan, Meclis Üyeleri, Daire Başkanları, Edremit, İpekyolu ve Tuşba Belediyelerin birim müdürleri katıldı.

Toplantıda, kent genelinde Vatandaşların huzurlu bir bayram yaşaması için yapılacak çalışmalar değerlendirilirken, kurban kesim ve satış yerlerin denetlenmesi, şehrin sağlığı, düzeni, temizliği ve esenliği gibi önemli konular görüşüldü.

Meteoroloji uyardı! Van’a gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji uyardı! Van’a gök gürültülü sağanak yağış geliyor!

Çalışmalarının koordineli ve eksiksiz şekilde yerine getirilmesi için bir araya geldiklerini dile getiren Meclis Başkan Vekili Tuncer Sağınç, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için elimizden geleni yapacağız. Kentimize ve halkımıza zabıta ve temizlik personellerimizle ile birlikte 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: BASIN BÜLTENİ