Diyarbakır’dan Van’a geldikten iki gün sonra Van’da 27 Eylül'de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline giden Van YYÜ’de okuyan Rojin Kabaiş’ten 3 gündür haber alınamıyor. Peki, Van'da kaybolan Rojin Kabaiş’i arama çalışmalarında son durum ne, Rojin bulundu mu? İşte arama çalışmalarında son durum…

Van YYÜ Çocuk Gelişimi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeği yedikten sonra Van Gölü sahiline inen Rojin’ten haber alınamıyor.

Van Ferit Melen Havalimanı’nda uçuşlar iptal mi edildi? İşte detaylar… Van Ferit Melen Havalimanı’nda uçuşlar iptal mi edildi? İşte detaylar…

KABAİŞ, SAHİLDE VAN GÖLÜ'NÜ SEYRETTİ

27 Eylül'de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Rojin Kabaiş, yolda annesiyle cep telefonuyla görüntülü görüşüyor ve bir büfeye uğrayıp Van Gölü sahiline inerek bir süre bankta oturarak Van Gölü'nü seyrediyor. Daha sonra kamera açısından 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’ten bir daha haber alınamadı.

SAHİLDE EŞYALARI BULUNDU

Sahilde dolaşan öğrencilerin cep telefonu, su şişesi ve kekin bulunması üzerine Rojin Kabaiş için eşyalarının bulunduğu Van Gölü'nde sahil güvenlik ve polis ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

ROJİN KABAİŞ’TEN 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

3 gündür kendisinden haber alınamayan Kabaiş'in babası Nizamettin ve anne Aygül Kabaiş de Diyarbakır'dan Van'a gelerek yürütülen çalışmaları takip ediyor. 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları sürerken ekipler özellikle Van Gölü'nde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

ŞEVLİ ARAMA ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli de sahile gelerek arama çalışmalarında yer alan sahil güvenlik, emniyet ekipleri, atlı polisler ve itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ