Van’da kaybolan Rojin’den 3 gündür haber alınamıyor! İşte arama çalışmalarında son durum Van’da kaybolan Rojin’den 3 gündür haber alınamıyor! İşte arama çalışmalarında son durum

Van’da ikinci Narin Güran vakası yaşanıyor… Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bir torbanın içinde dere yatağında bulundu. Van YYÜ’de okuyan 21 yaşındaki Diyarbakırlı Rojin Kabaiş’tan iki gündür haber alınmazken polis Rojin Kabaiş’in bulunması için arama çalışması başlattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Van’da iki gündür kayıp olan Diyarbakırlı Rojin Kabaiş her yerde aranıyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde okuyan 21 yaşındaki Diyarbakırlı Rojin Kabaiş’ten iki gündür haber alınmazken eşyaları göl kenarında bulundu.  Polis, Rojin’in kaybolması üzerine soruşturma başlatırken 21 yaşındaki üniversiteli kızın bulunması için de arama çalışmaları başlattı.

DÜN AKŞAMDAN BERİ HABER ALINAMIYOR!

Rojin’in dün akşamdan beri kayıp olduğu ve ailesinin ise endişe içinde oldukları öğrenilirken, ebeveynleri bir an evvel evlatlarının bulunmasını talep ediyor. Sosyal medyadan da pek çok kullanıcının paylaştığı Rojin’in nerede olduğu ise bilinmiyor.

KİŞİSEL MALZEMELERİ GÖLÜN KENARINDA BULUNDU!

Genç kızın kimliğinin, telefonunun ve çantasının gölün kenarında bulunduğu aktarılırken, olayla ilgili soruşturma devam ettiği ve polis ekiplerinin, Rojin'in bulunması için çalışmalarını sürdürdüğü bilgisi öğrenildi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversiteki (YYÜ) Çocuk Gelişimi bölümünde okuyan Rojin Kabiş’in 2 gündür kayıp olduğu belirtildi. Eşyaları göl kenarında bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ