VAN

Van’da bölgesel miting düzenlenecek! İşte ayrıntılar…

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van İl Başkanlığı, kentteki gazetecilerle bir araya gelerek 1 Eylül Dünya Barış Günü’ne ilişkin bilgi verdi.

Abone Ol

1 Eylül Dünya Barış Gününe sayılı günler kala kentlerde düzenlenecek olan programlar da belli olmaya başladı. Bu kapsamda Van’da kutlanacak olan 1 Eylül Barış Günü’nün programı da geçtiğimiz günlerde belli oldu. Bölgesel mitingin düzenleneceği Van’da DEM Parti Van İl Yönetimi kentteki gazetecilerle bir araya gelerek mitingle ilgili bilgi vererek vatandaşları 1 Eylül mitingine davet etti.

DEM PARTİ VAN İL BAŞKANLIĞI’NDAN 1 EYLÜL BÖLGESEL MİTİNGİNE DAVET!

DEM Parti Van İl Başkanlığı, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla kentteki gazetecilerle bir araya geldi. İl binasında düzenlenen programa DEM Parti Van İl Eşbaşkanları Veysi Dilekçi ve Gülşen Kurt, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Canan Uzunay, Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, Edremit Belediyesi Eşbaşkanı Cemil Komi ve çok sayıda partili katılım sağladı.

EŞBAŞKAN DİLEKÇİ: 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ’NDE BARIŞI HAYKIRACAĞIZ

Programda konuşan DEM Parti Van İl Eşbaşkanı Veysi Dilekçi barışın önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “1 Eylül Dünya Barış Günü yılın 365 gününe sığabilmeli çünkü insanlık için en önemli şey barıştır. Bir arada yaşamak, birlikte yaşamak çok önemli. Biz yıllardır barışın önemini vurguladık. Savaşsız, sorunsuz bir dünya mümkün. Bir kez daha 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde barışı haykıracağız. Partimizin yapmış olduğu bir planlama var. Van ve İzmir’de miting düzenlenecek. Diğer illerimizde de yürüyüş, basın açıklamaları, söyleşiler, paneller düzenlenecek. 1 Eylül’ü birlikte kutlayacağız. Tüm halkımızı 1 Eylül’de mitingimize davet ediyoruz.”

EŞBAŞKAN KURT VAN HALKINI MİTİNGE DAVET ETTİ!

Programda konuşan DEM Parti Van İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt, vatandaşları 1 Eylül mitingine davet ederek, “Bizim için 1 Eylül Dünya Barış Günü’nün önemi çok büyüktür. Bizler barış için mücadele ediyoruz. Bizler barıştan yana olduğumuzu her defasında dile getiriyoruz. Bunun mücadelesini büyüterek veriyoruz. Bu anlamda Van’da 1 Eylül’de bir mitingimiz olacak. Tüm halkımızı mitinge katılmaya davet ediyoruz” dedi.

MİTİNG MUSA ANTER PARKI’NDA DÜZENLENECEK

Tertip komitesinden Rojbin Bor, mitingle ilgili bilgi vererek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Musa Anter Parkı’nda miting düzenleyeceğiz. Mitingde kıymetli katılımcılarımız var. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, KESK Eş Genel Başkanı Ahmet Karagöz mitinde olacak. Saat 17.00’de başlayacak olan mitingde sanatçı Kasım Taşdoğan sahne alacak. 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN 1 EYLÜL MİTİNGİNDE VAN’DA OLACAK!

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van İl Başkanlığı, Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) tarafından Van’da 1 Eylül’de bölge mitingi düzenlenecek. Musa Anter Parkı’nda düzenlenecek olan mitinge Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan da katılım sağlayacak. Saat 17.00’de başlayacak olan mitingde sanatçı Kasım Taşdoğan sahne alacak.