GÜNCEL

Van’da “Bir Şehrin Dili” fotoğraf sergisi düzenleniyor! İşte detaylar...

Van’da “Bir Şehrin Dili” fotoğraf sergisi düzenleniyor. Sergi, şehrin dilini ve sokaklarında dolaşan hayatı, binlerce yıllık geçmişin izleriyle sanatseverleri bir araya getiriyor.

Abone Ol

21 Van’lı fotoğraf sanatçısının bir araya gelmesiyle gerçekleşecek olan sergi, Van’ın kültürel mirasını tanıtma açısından büyük önem taşıyor. Küratörlüğünü Doç. Dr. Aslı Erciyeş Tosun ve Dr. Rıdvan Süslü yapacağı sergi 19 Eylül Perşembe günü Double Tree By Hilton Otelde düzenlenecek. Sergi, 19 Eylül Perşembe günü açılacak ve 20-22 Eylül tarihleri arasında Pediatrik Nöroşirürji Kursu kapsamında ziyaret edilebilecek.

Van’ın estetik ve kültürel mirasını yaşatmayı amaçlayan “Bir Şehrin Dili” sergisi, fotoğraf sanatının gücüyle şehrin dokusunu ve ruhunu yakalayarak, sanatseverlere derin bir perspektif sunuyor. Fotoğraf sanatının Van’daki gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen bu sergi, şehrin fotoğraf sanatı alanındaki potansiyelini gözler önüne seriyor ve sanatçılarımızın eserleriyle Van’a olan bağlarını bir kez daha kuvvetle ifade ediyor. Bu anlamda, sergi Van’ın görsel hafızasına önemli bir katkı sağlıyor ve fotoğraf sanatının toplumsal anlamdaki önemini vurguluyor.