Van’da uyuşturucu ve kaçakçılığa geçit vermiyor. Bu kapsamda Jandarma ekipleri son bir haftada yürüttüğü operasyonlar sonucunda binlerce paket kaçak sigara, çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ve yüzlerce kilo uyuşturucu ele geçirildi.

Vanlı kadın hakem bu kez maç için değil nikah için düdük çaldı Vanlı kadın hakem bu kez maç için değil nikah için düdük çaldı

72 OLAYDA 81 ŞAHIS YAKALANDI

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucunda; “16-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Başkale, Çaldıran, İpekyolu, Muradiye, Özalp ve Saray ilçelerinde cumhuriyet başsavcılıkları koordinesinde Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde toplam 72 olayda 81 şahıs yakalanmıştır. Yapılan aramalarda 399 adet cep telefonu, 117 kilo çay, 17 bin 503 paket bandrolsüz kaçak sigara, 20 adet elektronik sigara ve 6 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

5 İLÇEDE KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Jandarma ekipleri tarafından Başkale, Çaldıran, Çatak, Edremit ve Saray’da narkotikle suçlar ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda; 6 olayda 7 şahıs yakalanırken 67 kilo 719 gram metamfetamin, 26 kilo 180 gram kubar esrar, 12 kilo 224 gram toz esrar, 1 kilo 430 gram afyon sakızı, 2 adet sentetik ecza ve 3 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Güvenlik güçlerimiz tarafından narkotik suçlarıyla mücadele kapsamında, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir” denildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ