Van’da kadın girişimcilerin sayısı her geçen gün artarken, Vanlı kadın girişimci Nurgulay Şeker’in işletmeciliğini yaptığı ‘Big Cosmos Coffee’ yoğun katılımla açıldı. İpekyolu İlçesine bağlı Şerefiye Mahallesi’nde bulunan kafenin açılışına Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞUSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Erbay, çok sayıda iş insanı ve vatandaş katılım sağladı.

‘BİG COSMOS COFFEE’ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI!

Kafenin açılışında konuşan Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, kafenin işletmecisi Şeker’i kutlayarak, “Bir kızımız, bir evladımız büyük bir gayretle halkımızın hizmetine talip oldu. Van’a yakışır nezih bir yer. Bugün her sektörden iş insanı bu açılışa katılım sağladı. Bu en önemlisi ve güzel bir başarı. Bugün bu kafeyi açan kızımızı da yürekten kutluyorum. Van gelişen bir il. Her şeyi hak eden bir ildir. Hepimizin çabası bunun içindir. Van’ın ne eksiği varsa el birliği ile giderelim ve hak ettiği yere getirelim” dedi. 

Beton mikseri aracın üzerine devrildi: 1 yaralı Beton mikseri aracın üzerine devrildi: 1 yaralı

VAN’DA KADIN GİRİŞİMCİ KAFE AÇTI

Kandaşoğlu, Van’da yaşanan kavganın son bulduğunu açıklayarak, “Bu kentte yaşayan herkes birbiriyle akraba oldu. Van büyük medeniyetlere başkentlik etmiş bir ildir. Van bölgenin cazibe merkezidir. Biz aile gibi olduk. Kimse Van’ın bu güzelliğine gölge düşürmesin. Dün Van’da iki aile arasında bir tartışma oldu. Bugün kanaat önderleri hemen harekete geçip olayı kapattılar. Aileler bir araya geldi” ifadelerini kullandı.

Muhabir: ZENÜN YEŞİL