Van Özalp Belediyesi, 9 ay 29 gün geçici süre ile 4 farklı branşta 4 personel alımı yapacağını duyururken personel alımına ilişkin başvuru şartları belli olurken ilana son başvuru tarihi de açıklandı. İşte başvuru tarihi ve şartları...

BAŞVURU ŞARTLARI

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, mili savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk. zimmet, irtikap. rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

3- İlk ilan tarihi itibari ile 35 (otuzbeş) yaşını geçmemiş olmak.

4- Erkek adaylar için; Askerlik durumu itibarıyla, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5- 4857 sayılı İş Kanunu'nun 30 uncu maddesi hükmü saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve engel durumu bulunmamak ve şehirlerarası seyahat görev engeli bulunmamak.

6- Kamu haklarından mahrum olmamak.

7- Üniversitelerin lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Mimarlık, Psiokoloji, Ziraat ve Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

8- İlan tarihi itibari ile özel veya kamu kurumlarında en az 3 yıl mesleki tecrübesine sahip olmak (Aday, mesleki tecrübesini çalışmış olduğu kumdan/firmadan alınacak belge ve SGK hizmet dökümü ile kanıtlamak zorundadır.)

BAŞVURU TARİHİ

Özalp Belediyesine alınacak olan personeller için başvuru tarihleri 2-5 Eylül Perşembe günü mesai bitimine kadar olarak belirlendi.

Van'da iki ilçe Milli Eğitim Müdürü görevinden ayrıldı! Van'da iki ilçe Milli Eğitim Müdürü görevinden ayrıldı!

BAŞVURU BELGELERİ

1- Başvuru Formu

2- Mezuniyet Belgesi (Diploma Fotokopisi)

3- Müracaat koşullarında belirtilen mesleki tecrübeye sahip olduğuna dair belge ve SGK hizmet dökümü.

4- Yerleşim Yeri Belgesi

5- Nüfus Kayıt Örneği

6- Sabıka Kaydı

7- Kimlik Fotokopisi

8- 4 adet vesikalık fotoğraf

Muhabir: VEYSEL İZGİ