Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ve İller Bankası tarafından çaldırana önemli bir eser kazandırılıyor. İller Bankası ile birlikte yürütülen Çaldıran Atık Su Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçede yapımı devam eden ve 96 milyon 878 bin TL'ye mal olan Çaldıran Atık Su Arıtma Tesisi projesinde çalışmalar devam ederken sona gelinirken projenin bitiş tarihi de belli oldu.

Çaldıran İlçe Müftülüğü'ne yeni atama! İşte atanan isim Çaldıran İlçe Müftülüğü'ne yeni atama! İşte atanan isim

‘PROJELER DEVAM EDECEK’

VASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Civaklı ve Plan Proje Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Murat Öztürk, yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük projelerinden biri olan Çaldıran Atık Su Arıtma Tesisi inşaatı hakkında bilgi veren VASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Civaklı, “Göreve geldiğimiz günden bu yana iyi ve etkili işler yapmaya gayret ediyoruz. Çaldıran ilçesinde dev bir projeye imza attık. Bu tür projelerin devamı elbette gelecektir. Şimdiden Çaldıran’a hayırlı olsun” dedi.

YIL İÇİNDE BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR

VASKİ’nin son dönemde önemli işlere imza attığını söyleyen Plan Proje Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Murat Öztürk, “Tesisimizin inşaatı son sürat devam ediyor. Bu projeyi 2024 yılı içerisinde bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ