Diyarbakır’dan Van’a geldikten iki gün sonra Van’da 27 Eylül'de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline giden Van YYÜ’de okuyan Rojin Kabaiş’ten günlerdir haber alınamıyor. Peki, Van'da kaybolan Rojin Kabaiş’i arama çalışmalarında son durum ne, Rojin bulundu mu? İşte arama çalışmalarında son durum…

28 Eylül günü Van Gölü sahilinde dolaşan öğrenciler tarafından cep telefonu ve eşyaları bulunan Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları devam ederken arama çalışmalarında son durum da belli oldu.

ROJİN 4 GÜNDÜR ARANIYOR

Van’da kaybolan Rojin’i bulmak için yeni bir aşamaya geçildi! Van’da kaybolan Rojin’i bulmak için yeni bir aşamaya geçildi!

Van YYÜ Çocuk Gelişimi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeği yedikten sonra Van Gölü sahiline inen Rojin’den 4 gündür haber alınamıyor.

Rojin Kabaiş ve Babası

ROJİN KABAİŞ’İN AİLESİ VAN’A GELDİ

27 Eylül'de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra kaybolan Rojin Kabaiş'in babası Nizamettin, anne Aygül Kabaiş ve Serhat Kabaiş Diyarbakır'dan Van'a gelerek yürütülen çalışmaları takip ediyor.

KABAİŞ, SAHİLDE VAN GÖLÜ'NÜ SEYRETTİ

27 Eylül'de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Rojin Kabaiş, yolda annesiyle cep telefonuyla görüntülü görüşüyor ve bir büfeye uğrayıp Van Gölü sahiline inerek bir süre bankta oturarak Van Gölü'nü seyrediyor. Daha sonra kamera açısından 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’ten bir daha haber alınamadı.

Rojin Kabaiş

SAHİLDE EŞYALARI BULUNDU

Sahilde dolaşan öğrencilerin cep telefonu, su şişesi ve kekin bulunması üzerine Rojin Kabaiş için eşyalarının bulunduğu Van Gölü'nde sahil güvenlik ve polis ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Muhabir: VEYSEL İZGİ-ZENÜN YEŞİL