Diyarbakır’dan Van’a geldikten iki gün sonra 27 Eylül'de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra kaybolan Rojin Kabaiş’ten 10 gündür haber alınamıyor.

DİYARBAKIR’DAN VAN’A GELDİ

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Birinci Sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, üniversiteye yeni kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır’dan Van’a geldi. 27 Eylül 2024 günü kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Kabaiş’ten bir daha haber alınamadı. Kameralara yansıyan görüntülere göre, yolda annesiyle görüntülü konuşan ve ardından bir büfeden alışveriş yapan genç kız, sahile ulaşarak bir süre bankta oturup gölü izledi. Kamera açısından çıkan Rojin, o andan itibaren ortadan kayboldu.

10 GÜNDÜR KAYIP ROJİN’DEN TEK BİR İZ YOK

Van ile Hakkari arasındaki ulaşımı rahatlatacak dev projede sona gelindi! Van ile Hakkari arasındaki ulaşımı rahatlatacak dev projede sona gelindi!

10 gündür kendisinden haber alınamayan Kabaiş’in babası Nizamettin ve anne Aygül Kabaiş'in umutlu bekleyişi devam ediyor. Van Gölü sahilinde ki bankta oturan Rojin Kabaiş, bir süre gölü izledikten sonra gözden kayboldu ve bir daha da haber alınamadı. Rojin’i arama çalışmalarında 10’uncu güne girilirken şu ana kadar yapılan aramalarda, hiçbir ize rastlanmadı.

Kaynak: ŞEHRİVAN-İHA