Diyarbakır’dan Van’a geldikten iki gün sonra 27 Eylül'de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra kaybolan Rojin Kabaiş’ten 10 gündür haber alınamıyor. Rojin’i arama çalışmaları devam ederken ekipler Rojin’i hem havadan hem de karadan her yerde aranıyor. Peki, Van'da 10 gündür kayıp olan Rojin’i arama çalışmalarında son durum ne, Rojin bulundu mu? İşte detaylar…

Van’da 28 Eylül günü Van Gölü sahilinde dolaşan öğrenciler tarafından cep telefonu ve eşyaları bulunan Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları devam ederken arama çalışmalarında son durum belli oldu.

Van’da kaybolan Rojin Kabaiş'e ne oldu, Rojin kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar Van’da kaybolan Rojin Kabaiş'e ne oldu, Rojin kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar

SAHİLDE EŞYALARI BULUNDU

Sahilde dolaşan öğrenciler 28 Eylül'de Van Gölü Sahili'nde Rojin'e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulunurken; telefon incelenmek üzere polise teslim edildi.

6 GÜNDÜR KAYIP ROJİN’DEN TEK BİR İZ YOK

Van YYÜ öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra Van Gölü sahiline indi. Van Gölü sahilinde ki bankta oturan Rojin Kabaiş, bir süre gölü izledikten sonra gözden kayboldu ve bir daha da haber alınamadı. Rojin’i arama çalışmalarında 10’uncu güne girilirken şu ana kadar yapılan aramalarda, hiçbir ize rastlanmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ