1 milyonun üstündeki nüfusa ve bölge illerine hizmet veren Van'a Şehir Hastanesi projesinden sonra bir hastane müjdesi daha verildi. 

İpekyolu Bostaniçi Mahallesine yeni yapılacak devlet Hastanesi'nin proje ve zemin etüt çalışması yapılırken Van il sağlık müdürü Muhammed Tosun, Sağlık Bakanlığı mühendisleri ve hastaneyi yapacak firma yetkilileri hastanenin yapılacağı alanda değerlendirmelerde bulundu.

YENİ HASTANE İÇİN PROJE VE ZEMİN ETÜT ÇALIŞMASI YAPILDI

Van il sağlık müdürlüğü yaptığı açıklamada; " Van İpekyolu Bostaniçi Devlet Hastanesi Zemin Etüt ve Proje çalışmaları başlıyor. İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Muhammed TOSUN, Hizmet Başkanlarımız ve Bakanlığımızın Mühendisleri ile firma yetkilileri ile hastanenin yapılacağı alanda değerlendirmeler yapıldı.

Yanlış uygulanan hacamat ömür boyu geçmeyen yaralar ve ağrılar oluşturuyor Yanlış uygulanan hacamat ömür boyu geçmeyen yaralar ve ağrılar oluşturuyor

REFAKATÇİ HASTANESİ'NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Van’ın ve bölgenin sağlık hizmetlerini üstlenen en önemli hastane şifa kapısı olan S.B.Ü. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastanenin konaklama yükünü alacak önemli bir yatırım yükseliyor.

Van bölge illerine hizmet veren Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi büyümeye devam ederken önemli bir eksiği gidecek bir adım daha atıldı. Sağlık kampüsünde 100 yataklı refakatçi misafirhanesi yapılmaya devam ederken Van Valisi Ozan Balcı, hastane yerleşkesinde yapımı devam eden misafirhanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Muhabir: ZENÜN YEŞİL