SAĞLIK

Van’a bölgenin en kapsamlı sağılık merkezi!

Van’da son yılarda yapılan sağlık yatırımları ile bölgenin sağlık üssü olma yolunda hızla ilerlemeye devam ediyor. Van’ın yanı sıra bölgeye de sağlık hizmeti sunan SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki çocuk sağlığı ve hastalık merkezi ve yeni doğan ünitesi genişletilerek bölge halkının hizmetine sunuldu.

Abone Ol

Van’da sağlık alanında yeni projeler hayata geçirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Van ve bölge illerine sağlık hizmeti veren SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki çocuk sağlığı hastalık merkezi ve yeni doğan ünitesi genişletilerek bölge halkının hizmetine sunuldu.

Müjdeyi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Doç.Dr. Remzi Sarıkaya verdi. Sarıkaya mesajında; “SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgenin en kapsamlı çocuk sağlığı ve hastalıkları merkezi. Çocuk yoğun bakım Ünitemiz 28 yatak üçüncü basamak; yeni doğan yoğun bakım ünitemiz 105 küvöz 72 si 3. Basamak olacak şekilde yeni yapılan alanlarla beraber kapasite artışına gidilmiştir. Katkı sunan herkesin emeğine sağlık.” İfadelerine yer verdi.