1 milyonu aşkın nüfusu bulunan ve çevre illerden de hava yolu ulaşımı için tercih ettiği il olan Van’da bu sene de yaz döneminde uçmak hayal olacak. Geçtiğimiz yıl en yoğun dönemde uçak sorunu yaşayan Van’da 45 gün hava yoluyla ulaşım olmayacak.

VAN’A BU YAZ DA UÇAK HAYAL OLDU!

Yılın ilk karı yağdı: O ilimiz beyaza büründü Yılın ilk karı yağdı: O ilimiz beyaza büründü

Van Ferit Melen Havalimanı uçak seferlerinin azlığı ve bilet fiyatlarının yüksek oluşuyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yolcu sayısında rekor kırmasına rağmen bir türlü uçak seferleri arttırılmayan Van Ferit Melen Havalimanı’nda bu sene yaz döneminde yine aynı sorunların yaşanması bekleniyor. Öyle ki bir sosyal medya kullanıcısı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Van’a 45 gün hava yoluyla ulaşımın olmadığını vurguladı.

G Op Ln S0 W U A Ak Uz YG Op Ln V O Ww A Ap R ZG Op Ln U5 W4 A A Detz

ARADIĞINIZ VAN'A 45 GÜN BOYUNCA ULAŞILAMIYOR!

Ali Çelik adlı sosyal medya kullanıcısını X hesabından yaptığı paylaşımda, “Aradığınız Van'a 45 gün boyunca ulaşılamıyor! İzmir'den Van'a gelmek isteyen arkadaşlarım en erken uçak biletinin 45 gün sonra olduğunu öğrenince haliyle tercihlerini Diyarbakır'dan yana kullandı. Twit bu kadar” diyerek uçak seferlerinin azlığına dikkat çekti.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HAKAN İZGİ