Ticaret Bakanlığı: İsrail için gümrük sistemi kapalıdır Ticaret Bakanlığı: İsrail için gümrük sistemi kapalıdır

Van YYÜ, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi nitelikli insan kaynağına katkı sunmayı amaçlayan TEKNOFEST’e katılım sağlayan öğrencilerine sarf malzemesi, makine-teçhizat, yolluk-yevmiyeye ve hizmet alımına yönelik tüm giderler için 40 Bin TL destek sağlayacak.

Lisans Öğrencisi Katılımlı-B (LOK-B) Araştırma Projesi ile destek sağlayan projenin detaylarına http://bapsis.yyu.edu.tr ‘de ulaşabilirsiniz.

Van YYÜ Resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “TEKNOFEST’e Özel 40.000 TL Destek. Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi olarak, ülkemizin nitelikli insan kaynağına katkı sunmayı amaçlayan TEKNOFEST kapsamındaki yarışmalara Lisans Öğrencisi Katılımlı-B (LOK-B) Araştırma Projesi ile destek veriyoruz. Bu projeler kapsamında, araştırmanız için ihtiyaç duyulan sarf malzemesi, makine-teçhizat, yolluk-yevmiyeye ve hizmet alımına yönelik tüm giderler için destek sağlanır. Bu benzersiz fırsatı kaçırmayın! Detaylar için: http://bapsis.yyu.edu.tr ulaşabilirsiniz denildi.

Muhabir: ŞABAN BEYAZSAÇ