EĞİTİM

Van YYÜ'de tercih ve tanıtım günleri başlıyor! İşte tarihler...

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite öğrencileri için tercih heyecanı başladı. Bu kapsamda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi de tercih tanıtım üniversiteyi tanıtmak için tercih tanıtım günleri düzenliyor. 25 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek tercih ve tanıtım günleri Van YYÜ kapalı spor salonunda yapılacak.

Abone Ol

YKS sınav sonuçlarının açıklanması ve üniversite adaylarının tercih sürecini başlamasıyla üniversitelerin tanıtım günleride başladı. Bu yıl #VanSiziBekliyor sloganıyla tanıtılacak olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, 25 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında Van YYÜ kapalı spor kompleksi’nde yapılacak. Alanında uzman akademisyenlerin danışmanlığında gerçekleştirilen tercih ve tanıtım günlerine öğrenciler ücretsiz taşınacak.

Van YYÜ sosyal Medya hesabından yapılan açıklamada, “ Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri başlıyor! 25 Temmuz - 02 Ağustos 2024, 10:00 - 16.00 saatleri arasında yapılacak. Ring servis güzergahları ve saatleri: İskele Caddesi Halk Eğitim Merkezi Önü ve Şişli Öğretmenevi Önünde 09:00 - 10:30- 12:30 - 14:00 saatleri arsında taşınacak.”