ŞEHRİVAN HABER - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekanlığına bugün itibariyle yeni bir atama gerçekleşti.

Van'da iki yılda büyük okul devrimi! Van'da iki yılda büyük okul devrimi!

Daha önce Diyanet İşleri Başkanlığında İmam-Hatip, Müftü ve Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olarak görev yapıp daha sonra Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinde Öğretim üyesi olarak görev yapan Abdurrahman Candan, ikinci kez Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekanlığına atandı.

3793 66D86A734Cfe2

İlk olarak 22 Şubat 2021 tarihinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığına atanan ve geçtiğimiz haftalarda görev süresi biten Candan, ikinci kez dekanlık için görevlendirildi. Görevlendirmesi bittiği süre içerisinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Göya'nın vekalet ettiği dekanlık görevi tekrardan Can'dan verildi.

Atama ile ilgili Fakülte tarafından da paylaşım yapılırken şu ifadelere yer verildi; "Fakültemize dekan olarak atanan Prof. Dr. Abdurrahman CANDAN, görevi vekâleten yürüten Rektör Yardımcısı Prof Dr. Cemil GÖYA'dan devr alıp görevine başladı. CANDAN, yaptığı hizmetlerden ötürü GÖYA'ya teşekkür edip plaket takdiminde bulundu. Yeni Dekanımız Prof. Dr. Abdurrahman CANDAN görevine başladı."

Muhabir: ZENÜN YEŞİL