Valilikten yapılan duyuruda bugün akşam saatlerinden itibaren Van için kuvvetli fırtına ve sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Van Valiliği'den yapılan açıklamada; "Bugün akşam saatlerinden itibaren rüzgarın Bitlis ve Van çevrelerinde kuvvetli rüzgar (30-50 km/sa), yükseklerde ise kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir. 

Van'da kayıp olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş bulundu mu? İşte arama çalışmalarında son durum Van'da kayıp olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş bulundu mu? İşte arama çalışmalarında son durum

Kuvvetli rüzgara bağlı olarak çatı uçması, direk devrilmesi, enerji hatlarında kopma, deniz ulaşımında aksama gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Yarın (Pazar) öğle saatlerinden itibaren Muş, Bitlis, Van çevrelerinde kuvvetli sağanak ve aralıklı gök gürültülü sağanak yağışlı olması beklenmektedir.

Yaşanabilecek olumsuzluklar karşı (sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, kısa süreli dolu yağışı, yıldırım) yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Vatandaşlarımıza saygıyla ve önemle duyurulur." Denildi

Editör: Necmettin Dursun