GÜNCEL

Kurumlar Van'ın bakımsızlığına duyarsız!

Van'da yıllardır dile getirilmesine rağmen kentin ana arterlerinde, kavşaklarında ve kaldırımlarındaki bakımsızlık vatandaşları rahatsız etemeye devam ediyor. Vanlılar kentin cadde ve sokaklarındaki bakımsızlığa kurumların duyarsız kalmasına sert tepki gösterdi.

Abone Ol

ŞEHRİVAN HABER - Van'da uzun yıllardır konuşulmasına rağmen bir türlü çözülmeyen bakımsızlık ve ilgisizlik sorunu her geçen gün katlanarak devam ediyor.

Kentin belli başlı alanlarındaki kötü manzaralar yıllardır dile getirilmesine rağmen çözülmezken, İpekyolu Caddesi gibi önemli caddelerde bakımsız kaldırımlar, refüjler, kavşaklar ile ilgili beklenen adım bir türlü atılmıyor.

Yıllarca dile getirildikten sonra henüz gettiğimiz haftalarda Otogar Kavşağı'ndaki kaldırım ve refüjlerde alt yapı ve peyzaj çalışması başlatan Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait bir çok alanda benzer manzara devam ederken cadde boyunca uzanan kaldırımlar ve refüjlerdeki bakımsızlık sürüyor. Yıl boyunca sadece bir keç bakım yapılan köprülü kavşak civarları sürekli olarak kirli ve bakımsız bir halde dururken civarındaki alanlarda da bakımsızlık nedeniyle kötü görüntüler oluşuyor.

KENTİN BİR ÇOK YERİNDE AYNI GÖRÜNTÜ VAR!

Son günlerde tekrar tekrar gündeme gelen refüjlerde bakımsızlıktan kurumuş olan yeşillikler, çöp dolu alanlar sık sık paylaşılırken aynı şekilde belediyelere ait alanlardan da benzer görüntüler gelmeye devam ediyor. Yaz boyunca bir çok alanda kurumuş ağaçlar, parklar ve bahçeler vatandaşlar tarafından da sosyal medyada paylaşılırken bazı alanların bu yöndeki bakımsızlığı devam ediyor.