VAN

Van kültür adası hızla yükseliyor

Yeni İl Halk Kütüphanesi ve Kültür Merkezi yapımı hızla devam ediyor. Van Valisi Ozan ve beraberindeki heyetle beraber inşaata incelemelerde bulundu.

Abone Ol

Van Valisi Ozan Balcı, Vali Yardımcısı Furkan Duman ve beraberindeki heyet ile Devlet Tiyatrosu binasının yanında yapımı devam eden Yeni Kültür Merkezi'nin inşaat alanını ziyaret etti.  Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Balcı, çok kapsamlı hizmet verecek olan kültür merkezinin ilimizin kültürüne, sanatına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

“KÜLTÜR MERKEZİ İLİMİZİN KÜLTÜRÜNE, SANATINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK”

Van Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kültür Adamız Hızla Yükseliyor. Valimiz Sn. Ozan Balcı, Vali Yardımcımız Sn. Furkan Duman ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Genel Sekreteri Sn. Halil İbrahim Güray ile Devlet Tiyatrosu binasının yanında yapımı devam eden Yeni Kültür Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Valimiz, çok kapsamlı hizmet verecek olan kültür merkezinin ilimizin kültürüne, sanatına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.”denildi.