İstanbul’da yapılacak olan 3’üncü Van tanıtım günleri etkinlikleri başlıyor. Çalışmalar kapsamında Van’a gelen ve kentteki gazetecilerle bir araya gelen VANFED Başkanı Mehmet Fatih Yağız, yapılacak organizasyon için açıklamalarda bulundu.

VAN 3’ÜNCÜ KEZ İSTANBUL’DA TANITILACAK!

Van Dernekler Federasyonu (VANFED) tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Van Tanıtım Günlerinin hazırlıkları sürüyor. ‘Van Denizini Gördünüz mü’ sloganıyla 10-13 Ekim tarihleri arasında Yenikapı etkinlik alanında düzenlenecek olan tanıtım günleri için kente gelen VANFED yönetimi kentteki gazetecilerle bir araya gelip programla ilgili bilgilendirme yaptı. 

Van’da iki büyük ücretsiz konser düzenlenecek! İşte konser tarihleri Van’da iki büyük ücretsiz konser düzenlenecek! İşte konser tarihleri

BU YILKİ SLOGAN: VAN DENİZİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Programda konuşan VANFED Başkanı Mehmet Fatih Yağız, amaçlarının vatandaşları Van’a çekmek olduğunu belirterek, “Bu seneki sloganımız; “Van Denizini Gördünüz mü?” herkesin dikkatini Van Denizine çekmek, kent için önemine dikkat çekmek için bu sloganla yola çıktık. Amacımız, insanlarda merak uyandırıp onların Van’a gelmesini sağlamak. Vanlılarla birlikte dostça bu yola çıktık. Bu sene üstüne koyarak daha güzel bir Van Tanıtım Günü düzenleyeceğiz” dedi.

Muhabir: FATMA NUR POLATCAN