VAN

Van İŞKUR kura sonuçları 2024 isim listesi açıklandı: İşte asil ve yedek listeler

Van İŞKUR, İUP 2024 kura sonuçları isim listesi belli oldu. Edremit’te İUP programı kapsamında okullara alınacak asil ve yedek kişilerin kurası noter huzurunda çekildi. İşte isim isim tam liste...

Abone Ol

İŞKUR, Van'da İUP programı kapsamında işe alınacak asil ve yedek kişilerin kurası noter huzurunda çekildi. Van’ın Edremit ilçesindeki okullarda istihdam edilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 310 kişi için kura çekimi yapılırken asil ve yedek isim listeleri de belli oldu.

NOT: DİĞER İLÇE KURA SONUÇLARININ AÇIKLANMASIYLA SİTEMİZDEN İSİM LİSTELERİNİ ÖĞRENEBİLECEKSİNİZ…

Van Edremit ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “2024-2025 eğitim öğretim dönemi için işgücü uyum programı (İŞKUR) kapsamında kurada asil olarak hak kazananlara ait listeler aşağıdaki eklerde sunulmuştur. İlçe Komisyonumuzca gerekli değerlendirmeler yapılmış olup komisyonca göreve başlaması uygun olanların listesi müdürlüğümüzde mevcuttur. Göreve başlaması uygun görülen başvuru sahiplerinin 10.09.2024 Salı günü saat 14.00' a kadar sayfamızın duyurular kısmıyla birlikte aşağıda yine ekli belge şeklinde sunulmuş olup istenen evraklar ile birlikte müdürlüğümüze bizzat gelmeleri önemle rica olunur.” Denildi.

ERCİŞ KURA SONUÇLARI

İsim listesi için TIKLAYINIZ