VAN

Van Gölü’nde boğulan 2 kişinin isimleri belli oldu!

SON DAKİKA HABERİ: Van’da yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak havadan bunalan vatandaşlar serinlemek için soluğu Van Gölü’nde alırken sık sık acı haberler de gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşları ile yüzmek için Van Gölü'ne giren 22 yaşındaki Ahmet Hilmi Hanalp kaybolduktan 9 gün sonra bulunurken Van Gölü’nden bir acı haber daha geldi. Serinlemek için Van Gölü’ne giren 3 arkadaştan 2'sinin cansız bedenine ulaşılırken Van Gölü’nde boğulan 2 kişinin isimleri de belli oldu

Abone Ol

Van'da yaz aylarının gelmesiyle birlikte boğulma vakası haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yine 3 arkadaşıyla Van Gölü'ne giren ve kısa süre sonra akıntıya kapılıp kaybolan 22 yaşındaki Ahmet Hilmi Hanalp kaybolduktan 9 gün sonra bulunmuştu. Bu gün de yeni bir acı haber daha geldi. Serinlemek için Van Gölüne giren 3 arkadaştan 2'si akıntıya kapılarak boğulurken 1 kişi ise kayboldu. Van Gölünden boğulan 2 kişinin isimleri de belli olurken kaybolan 1 kişiyi ise arama çalışmaları devam ediyor.

AKINTIYA KAPILAN 1 KİŞİ ARANIYOR

Serinlemek için Van Gölü'ne giren 3 arkadaş, bir süre sonra akıntıya kapılınca çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olayın yaşandığı bölgeye Sahil Güvenlik, AFAD, UMKE ve ekipleri sevk edilirken gölden 2 kişinin cansız bedenini çıkardı. Gölde kaybolan 1 kişi için ise ekipler arama kurtarma çalışmalarını yürütüyor.

BOĞULAN 2 KİŞİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Van Gölünden boğulan 2 kişinin isimleri de belli olurken kaybolan 1 kişiyi ise arama çalışmaları devam ediyor. Serinlemek için Van Gölüne giren 3 arkadaş Ramazan Babat, Müslüm Ülgen ve Serhat Elçi öğle saatlerinde Tuşba ilçesi Çarpanak Adası yakınlarında göle girdi. ekipler 2 kişinin cansız bedenine ulaşırken akıntıya kapılarak kaybolan Ramazan Babat'ı arama çalışmaları devam ediyor.