GÜNCEL

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni bir dönem başlatıyor!

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 15 kliniği, Tıpta Uzmanlık Kurulu (TUK) tarafından listeye eklendi. Bu kliniklerden 5’i eğitim kliniği onayı alırken Tıpta Uzmanlık Sınavından asistan hekim alımı yapılacak.

Abone Ol

Sağlık üssü olma yolunda ilerleyen Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni bir gelişmeye daha imza attı. Eğitim alanında uzman hekim yetiştirecek olan Van Bölge eğitim ve araştırma hastanesi Tıpta Uzmanlık Kurulu (TUK) tarafından 15 kliniği listeye eklendi. Bu kliniklerden 5’i eğitim kliniği onayı alırken Tıpta Uzmanlık Sınavından (TUS) asistan hekim alımına başlayacak olması, hastanenin eğitimdeki kararlılığını ve kalitesini artırdığını gösteriyor. Bu önemli duyuruyu Hastane Başhekimi Dr.Remzi Sarıkaya sosyal medya hesabından yaptı. Sarıkaya, SBÜ Van Eğitim Ve Araştırma Hastanesi eğitim hastanesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

SBÜ Van Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya sosyal medya hesabndan yaptığı açıklamada, “SBÜ Van Eğitim Ve Araştırma Hastanesi eğitim hastanesi olma yolunda gelişiyor. 15 kliniğimiz TUK tarafından listeye eklendi. 5 kliniğimiz Eğitim kliniği onayı aldı ve TUS asistan hekim alacak. Hastanemize hayırlı olsun.” Dedi.