VAN

Van Büyükşehir Eşbaşkanlarından kayıp Rojin’in ailesine ziyaret!

Van'da 6 gündür kayıp olan Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları devam ediyor. Kabaiş ailesinin umutlu bekleyişi devam ederken Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in ailesini ziyaret ederek, devam eden arama çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Abone Ol

27 Eylül’de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inen Rojin Kabaiş'ten günlerdir haber alınamıyor. Kayıp Rojin’i arama çalışmaları devam ederken arama çalışmalarını yerinde incelemek için Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, günlerdir umutlu bir haber bekleyen Kabaiş ailesini ziyaret etti.

28 Eylül günü Van Gölü sahilinde dolaşan öğrenciler tarafından cep telefonu ve eşyaları bulunan Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları devam ediyor.

EŞBAŞKANLAR KABAİŞ AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Van’da 6 gündür kendisinden haber alınamayan Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş için arama çalışmaları sürüyor. Arama çalışmalarını yerinde incelemek için Rojin’in kaybolduğu kampüs sahiline giden Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, günlerdir kızlarından bir haber bekleyen Kabaiş ailesini ziyaret etti.

EŞBAŞKANLAR ARAMA ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Seyyid Fahim Arvasi Kız Öğrenci Yurdunda kalan Kabaiş’ten 27 Eylül tarihinden bu yana haber alamayan ailesi ve yakınlarını dinleyen Eşbaşkanlar, daha sonra arama çalışmaları hakkında bilgi aldı. Eşbaşkanlar Rojin’in bulunması için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.