Ulaştırma Bakanlığı'ndan gelen açıklamayla hükümetin "istediği sonucu alamadığını" ve Instagram yasağının "gerekli düzenlemeler" yapılana kadar açılmayacağı bilgisi gelmişti. Katolog suçlar nedeniyle erişim engeli getirilen Instagram'ın açılmasını bekleyen ünlüler ve birçok sosyal medya üreticisi isyandayken güzel bir haber için gündemle ilgili açıklamaları yakından takip ediyor.

Çoğu ünlü isimlerin eleştirdiği bu konuda Gönül Dağı'nın İpek'i Gülsüm Ali'nin de bir açıklaması var. Gülsüm Ali, önceki gün Intagram hakkında yaptığı yorum yüzünden sosyal medyada linçlendi. 

"DETOKS OLUR"

Sevdikleri kişiyle evlenemiyorlar! En şanssız 3 burç belli oldu Sevdikleri kişiyle evlenemiyorlar! En şanssız 3 burç belli oldu

Instagram yasağı hakkındaki fikri sorulan Ali, herkesi kendisi gibi ünlü isimleri kızdırdı. 2. Sayfa'nın mikrofon uzattığı Gülsim Ali, "Hepimize detoks olur." dedi.

"HEPİMİZE İYİ GELECEK"

Yurt dışından yeni döndüğünü dolayısıyla öyle bir sıkıntı yaşamadığını belirten Gülsüm Ali, "Şimdi buradayım üç gündür ve açıkçası büyük sıkıntı yaşadığımı söyleyemem.

"OLMASA DA OLUR"

Ben Instagram detoksu yapan bir insan olduğum için, daha önce haberlerim çıkmıştı mesela bu gerçek haberdi! Yani seviyorum uzaklaşmayı ve sakin kalmayı o yüzden dinlenmek güzel. Hepimiz dinleneceğiz." dedi.

Instagram'a gelen yasağı detoks fırsatı olarak değerlendiren oyuncu, gündem oldu. Oyuncuya "Detoks istiyorsan hesabını kapat", "Yasak var detoks diyor" yorumları yapıldı.

Kaynak: EN SONHABER