GÜNCEL

Twitter çöktü mü, neden girilmiyor? Instagram ve Facebook’a neden girilmiyor?

TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısının ardından yayın yasağı getirildi. Bu gelişmelerin ardından çok sayıda kullanıcı X’e eski adı Twitter olan sosyal medya platformlarında erişim sorunu yaşanıyor. Peki Twitter çöktü mü, X’e neden girilmiyor? Instagram ve Facebook’a neden girilmiyor? Instagram çöktü mü?

Abone Ol

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ'a, saat 15.30 sıralarında terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırı ile birlikte TUSAŞ'tan patlama ve silah sesleri duyuldu. Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk patlamanın ardından silah sesleri ve patlamalar devam etti. Saldırıdan hemen sonra özel harekat tesise gelerek geniş çaplı operasyon başlattı.

BAKAN YERLİKAYA: 3 ŞEHİDİMİZ, 14 YARALIMIZ VAR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıda 3 kişinin şehit olduğunu 14 kişinin yaralandığını açıkladı. Olayda iki terörist de etkisiz hale getirildi.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, X’E NEDEN GİRİLMİYOR?

Twitter çöktü mü, X’e neden girilmiyor? Instagram ve Facebook’a neden girilmiyor? Instagram çöktü mü?

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısının ardından yayın yasağı getirildi. Bu gelişmelerin ardından çok sayıda kullanıcı X’e eski adı Twitter olan sosyal medya platformlarında erişim sorunu yaşanıyor.