Türkiye'yi yasa boğan ölüm haberinden sonra talihsiz kızın ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Cansız bedeni bulunduktan sonra küçük kızın ölümündeki sır perdesinin aralanması için Adli Tıp süreci başladı.

ÖN OTOPSİ RAPORU RAPORU ÇIKTI

8 yaşındaki çocuğun deforme olmuş bedeni, 13 kişilik uzman ekip tarafından incelendi.

Düzenlenen ön raporda Narin'in boynunda boğma izi bulunduğu, 15 gün suda kaldığı ve ayağında kırık olduğu tespit edildi.

Konuya ilişkin aile fertleri dahil 24 kişinin gözaltına alındığı soruşturma devem ederken Narin'n ablasının da 9 yaşında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

NARİN'İN ENGELLİ ABLASININ ÖLÜM NEDENİ MERAK KONUSU

Narin'in annesi, küçük kız kaybolduktan sonra verdiği bir röportajda “Narin’im evin tek kızıydı. Engelli bir kızıma 7 yıl boyunca baktım, sonra vefat etti.” ifadelerini kullanmıştı.

Konuyu, Halk TV yayıncısı İsmail Küçükkaya'da gündeme taşıdı. Küçükkaya, bölgede gelişmeleri aktarmak üzere yayına bağlanan muhabir Ferit Demir'e sordu.

ABLASI DA MERDİVENLERDEN DÜŞEREK ÖLDÜ İDDİASI

Narin'in engelli ablasının 9 yaşındayken merdivenlerden düşerek öldüğü bilgisine ulaştığını belirten Küçükkaya, bilgisini teyit ettirmek istedi.

Son dakika! Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan 24 kişi ile ilgili yeni gelişme! Son dakika! Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan 24 kişi ile ilgili yeni gelişme!

Demir ise, bölgede çalışmalarını yürütürken aile fertleri tarafından tehdit edildiklerini ve Narin'in ablasının ölümü ve köyde daha önce hayatını kaybedenler hakkında da farklı iddiaların ortaya atıldığını söyledi.

Demir, "Narin'in engelli yatalak ablası 9 yaşındayken öldüğü söyleniyor. Narin'in akrabaları içinde farklı ölümler de var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRT HABER