Van doğal güzellikleriyle birçok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmakta. Gelen turistler Van'ı öve öve bitiremedi. Konuya ilişkin görüşlerini bildiren Tur operatörü Serkan Baş, Van'ın mutlaka uğranması gereken bir kent olduğunu vurguladı.

Van-Hakkari kara yolunda feci kaza: 2’si çocuk 4 kişi yaralandı! Van-Hakkari kara yolunda feci kaza: 2’si çocuk 4 kişi yaralandı!

"HAVASI ÇOK GÜZEL"

Tur operatörü Serkan Baş, yaklaşık 75 misafirle bayram tatilini değerlendirmek için Trabzon'un Akçaabat ilçesinden Van'a geldiklerini söyledi. Van'ın çok güzel ve keşfedilmesi gereken bir kent olduğunu söyleyen Serkan Baş, "Gezimiz kapsamında Nemrut Krater Gölü'nü görmek için Bitlis'in Tatvan ilçesine geldik. Gerçekten doğası harika. Güzel bir manzaraya sahip. Herkesin buraya gelmesi gerekiyor. Hava güneşli ama yakmıyor ve nemli değil. Bizim Karadeniz'in havası biraz nemli. Van Gölü'nün etrafını kara yoluyla gezebiliyorsunuz. Bu çok güzel. Van Gölü havzasının her yerinde hem tarih hem de doğa ve su var. Bu çok değerli."

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HAKAN İZGİ