Son dakika! Narin Güran cinayeti: 2 kişi serbest bırakıldı! Son dakika! Narin Güran cinayeti: 2 kişi serbest bırakıldı!

ŞEHRİVAN HABER - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Kentsel Dönüşüm Başkanlığı eliyle Türkiye genelinde arka satışı yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Van'ın da aralarında olduğu onlarca ilde arsa satışları yapan TOKİ bir kez daha arsa satış için duyuruya çıktı. Türkiye genelinde Van'ın da aralarında olduğu 25 kentte tam 390 arsayı satışa çıkaran TOKİ; 2-3 Ekim tarihlerindeki müzayedeye Van'dan arsalar da ekledi. 

İŞTE VAN'DA SATIŞA SUNULAN O ARSALAR

Türkiye genelindeki arsaları yüzde 25 peşin kalanı 48 ay vade ile sunan TOKİ, Van'daki iki arsayı da bu şekilde satışa sunacak. Satışa sunulan arsalardan biri Edremit diğeri de İpekyolu sınırlarında bulunduğu açıklandı.

Ekran Resmi 2024 09 11 22.35.19

Hem yüz yüze hem de online müzayedeler ile arsalararı satışa çıkaran TOKİ, 2-3 Ekim tarihlerindeki satışları TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu ve Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde gerçekleştirecek. Emlak Yönetim sitesi üzerinden ihaleye çıkarılan ilanlarla ilgili süreç ile ilgili olarak ise şu ifadeler paylaşıldı:

"TEMİNAT YATIRMAK İÇİN: Açık artırma toplantısına katılacak gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde EMLAK YÖNETİM'in Halk Bankası A.Ş. Halkalı şubesi nezdindeki (TR29 0001 2009 8780 0010 2608 02) IBAN no.lu hesabına katılım teminatı tutarı yatırması gerekmektedir."

İLANLARLA İLGİLİ DETAYLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Muhabir: FATMA NUR POLATCAN